Duyurular / Haberler

Yeni internet sitemiz ile karşınızdayız.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hazırladığımız internet sitemiz yeni arayüzü ve teknik altyapısı ile hizmetinize girmiştir.

Münih'teki Inter Airport Europe 2015 fuarındaydık.

Havalimanı Ekipmanları, Teknolojileri, Tasarım ve Hizmetlerine yönelik olan ve 20. yıldönümünde yeniden gerçekleştirilen Uluslararası Inter Airport Europe fuarı başarılı bir şekilde sona ermiştir. Sergilemenin devam ettiği dört gün boyunca 110 ülkeden toplam 12.706 profesyonel ziyaretçi havalimanı sektöründeki en son trendler hakkında bilgi edinmek ve yenilikçi ekipmanları ve sistemleri belirtmek için Münih Ticaret Fuarı Merkezi'ne geldi. Biz de ORDİNAT olarak bu büyük fuarda yerimizi aldık ve başta Havalimanı Yakıt Hidrant Depolama ve Dağıtım Sistemleri olmak üzere müteahhitlik sektöründe verdiğimiz hizmetleri tanıtmak için büyük bir fırsat yakaladık.

En büyük jet yakıtı hidrant sistemi

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’un kuzeyinde, Avrupa yakasında, şehir merkezine 35 km mesafede 76,5 milyon metrekarelik bir alana inşa edilecektir. Dört fazda tamamlanacak havalimanının ilk fazı 90 milyon/yıl yolcu kapasitesine sahip terminali ve üç pisti ile 2018 yılında açacaktır. Yeni havalimanı, tüm fazları tamamlandığında 200 milyon/yıl yolcuya çıkarılabilir kapasitesi ile 350’den fazla destinasyona uçuş ve 150’den fazla havayolu şirketine ev sahipliği yapacaktır.


Havalimanında yapılacak olan Havacılık Yakıt Hidrant Sistemi Yapım işleri 2016 yılının başında IGA tarafından ORDINAT’a ihale edilmiştir. Yapım sözleşmesi Mart ayında imzalanmıştır. İstanbul’un bu yeni ve 3üncü havalimanı tamamlandığında Avrupa’nın en büyük havalimanı olacak ve dünyanın en büyük yakıt hidrant sistemine sahip havalimanı olacaktır.


Projenin detayları için lütfen tıklayınız...

ASME Sertifikalarımız Yenilendi !

Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için ASME Sertifikalarımız 2019 yılına kadar yenilendi. ORDINAT ASME Code Stamp Sertifikalarını görmek için lütfen buraya tıklayınız.